Om företaget

Om oss

Shelter Transport AB startade den 1 november 1996. Företaget har sitt säte i Högsby kommun i Kalmar län. Vi säljer och utför transporttjänster och transportförmedling. Varje uppdrag är en rekommendation för kommande affärer.

Vi är en ansvarfull och hållbar verksamhet som genom nöjda kunder och nya fordon skapar god kvalitet, säkerhet, miljö och GLADA medarbetare.

Organisationen består av transportledning, order och övergripande ansvar av Kalle Berggren och Ulf Berggren. För administration och bokföring, kvalitet/miljö ansvarar Lotta Berggren samt revisor Ann Pettersson.

Godset vi fraktar består till största delen av partigods som främst fraktas i Södra och mellersta Sverige. Detta innebär inte att vi fraktar runt på politiska partier utan i huvudsak virke, stenplattor och övrigt gods.

Åkeriet består av 4 egna lastbilar med släp samt förmedling, tillgång och samarbete för optimal logistik med goda samarbetspartners.

Chaufförerna är företagets ambassadörer ute hos våra kunder, därför lägger vi stor vikt i att de trivs genom att de har alla förutsättningar som krävs för detta.